Cumpana Acasa aduce modernitatea si confortul in casa ta pentru ca tu sa te relaxezi alaturi de cei dragi.
Cu totii stim ca in Romania numarul orelor suplimentare si gradul de stres la locul de munca sunt foarte ridicate. De aceea, am creat un sistem util care vine in intampinarea dorintelor tale: confort si relaxare la tine acasa, mai mult timp si energie pentru cei dragi. Cumpana Acasa este un serviciu economic, practic si vital pentru hidratarea constanta a intregii familii.

Fii responsabil alaturi de CUMPANA si TOC TOC !

Apa este o resursa epuizabila pe care, noi toti, trebuie sa o protejam. Pe 22 martie este ziua internationala a apei. Nu risipi! Consuma apa responsabil.
Click pentru detalii

mai multe »

Stimati colaboratori,

Stimati colaboratori,

Avand in vedere modificarile Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, aduse prin Ordonanta Guvernului nr.15/2012 va informam ca S.C. CUMPANA 1993 SRL NU aplica "Sistemul TVA la incasare".

Va multumim!

mai multe »

Apa Cumpana 11L
Apa Cumpana 19L
Apa Cumpana 5L

14 ani de Cumpana

Dupa 9 ani de activitate in domeniul livrarii de apa in sistem water cooler pe segmentul business, ne-am apropiat si am descoperit treptat nevoile personale si stringente ale clientilor nostri. Cu totii stim ca in Romania numarul de ore suplimentare si gradul de stres la locul de munca sunt foarte ridicate. De aceea, in 2008 am creat sistemul Cumpana Acasa, care prin utilitatea sa vine in intampinarea dorintelor tale: confort si relaxare in timpul liber petrecut acasa, mai mult timp si energie pentru cei dragi. In esenta, Cumpana Acasa este un serviciu practic, vital, dar si economic pentru hidratarea constanta a intregii familii. Sanatatea si confortul tau in propria casa dau sens activitatii noastre, iar asigurarea lor este responsabilitatea noastra zilnica.