Respectul fata de angajati inseamna respectul fata de propriul business. Noi va asiguram hidratarea lor constanta.
Suntem prima companie care, acum 14 ani, a lansat acest serviciu modern pe piata romaneasca. Prin eficienta si modernitate, reusim sa solutionam profesionist nevoia vitala de hidratare a tuturor angajatilor unei companii.

Fii responsabil alaturi de CUMPANA si TOC TOC !

Apa este o resursa epuizabila pe care, noi toti, trebuie sa o protejam. Pe 22 martie este ziua internationala a apei. Nu risipi! Consuma apa responsabil.
Click pentru detalii

mai multe »

Stimati colaboratori,

Stimati colaboratori,

Avand in vedere modificarile Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, aduse prin Ordonanta Guvernului nr.15/2012 va informam ca S.C. CUMPANA 1993 SRL NU aplica "Sistemul TVA la incasare".

Va multumim!

mai multe »

SUSTINEM EVOLUTIA SOCIETATII ROMANESTI

Prin natura serviciilor oferite de Cumpana, sponsorizam si sprijinim o serie de activitati a caror finalitate are un efect pozitiv asupra evolutiei cat mai sanatoase a comunitatii. Cultura noastra de responsabilitate sociala a fost si este axata pe 3 domenii: sport, sanatate si cultura. In viziunea noastra, aceste 3 domenii sunt conditiile esentiale pentru dezvoltarea unei societatii puternice si performante. Consideram ca o societate nu poate evolua fara cultura, tocmai de aceea sustinem initiative remarcabile, precum Salonul de carte Bookfest sau Livresque. In acelasi timp, credem cu tarie in potentialul tinerilor romani, drept urmare am sponsorizat activitatile diverselor asociatii studentesti, dintre care mentionam AIESEC si ADITEC.
Noi, cei de la Cumpana, constientizam importanta sportului si a miscarii pentru energia si vitalitatea noastra zilnica. Prin sponsorizarile diverselor campionate sportive sau turneelor de tenis si rugby am vrut sa recunoastem valoarea si importanta sportului romanesc, dar sa si stimulam dezvoltarea acestuia.
Ceea ce ne defineste in esenta sunt eforturile pe care le depundem pentru incurajarea unui stil de viata cat mai sanatos. Asadar, ne implicam in diverse activitati, manifestari si evenimente de sustinere a sanatatii societatii romanesti, precum: Ziua Mondiala a Inimii, Meeting of Parties on the Protocol on Water and Health of the Convention on Water of the United Nations. Insa nu ne-am oprit aici, ci am construit parteneriate durabile cu Primariile diverselor sectoare pentru interventii in situatii deosebite (temperaturi extrem de ridicate) si am oferit corturi de prim ajutor in colaborare cu Patriarhia Romana.
Vom continua sa sustinem diverse actiuni si initiative ce aduc o contributie notabila la evolutia cat mai sanatoasa a societatii noastre.


mai multe »

APEL CATRE COMPANIILE DIN ROMANIA

Cumpana sustine cele 35 de proiecte pe care Fundatia United Way Romania doreste sa le sprijine in 3 orase principale din tara: Bucuresti, Cluj si Timisoara. Responsabilitatea fata de semenii in nevoie si fata de prosperitatea intregii comunitati este un sentiment si, totodata, un crez al nostru ce s-a concretizat, de-a lungul timpului, in diverse actiuni caritabile si sposorizari. Eforturile admirabile ale Fundatiei United Way si dedicatia cu care si-a indeplinit misiunea umanitara de ajutorare si sprijin a celor in nevoie ne-au atras atentia si ne-au determinat sa ne implicam in proiectele acesteia. Amintim numai cateva din rezultatele remarcabile ale Fundatiei: mii de familii cu probleme economice au fost ajutate, sute de situatii de risc de abandon scolar au fost prevenite, sute de varstnici au primit ingrijiri, suport medical si material, mii de persoane fara adapost au avut sansa sa-si refaca viata, sute de tineri si copii cu dizabilitati au beneficiat de terapie si cursuri profesionale, mii de adulti si copii suferind de boli grave au primit ingrijiri medicale si suport material, social si spiritual. Toate aceste initiative pline de umanism ne dermina sa facem un apel catre companiile din Romania, ce pot contribui cu sponsorizari si isi pot incuraja si sustine angajatii sa contribuie lunar sau anual prin programe de donatii salariale, intr-un efort comun. In acest fel, impreuna putem sprijini toate aceste initiative ce pot aduce speranta si sansa la viata pentru mii de oameni defavorizati din societatea noastra.

www.unitedway.ro


mai multe »

CARBOCOOLER

Carbocooler-ul nu este un dozator ca oricare. Pe langa optiunile deja cunoscute de racire si incalzire a apei, Carbocooler-ul va ofera ceva in plus: apa carbonatata pentru preparerea diverselor sucuri, cocktail-uri sau pur si simplu daca va este pofta de un pahar cu “apa cu bule”.

mai multe »

Descriere servicii

Cumpana Business este un parteneriat transparent intre noi si clientii nostri, fondat pe fairplay si respectarea tuturor angajamentelor luate fata de acestia. Din acest motiv ne manifestam grija fata de fiecare detaliu: de la instalarea dozatorului, la programarea livrarilor, pana la service si intretinere.

Mai multe »

Dozatoare

Dozatorul este practic pentru toti angajatii unei companii. Datorita multifunctionalitatii lui, economisiti spatiu si bani, deoarece un dozator inlocuieste 3 obiecte deodata: fierbatorul, cafetiera si frigiderul.

Mai multe »

Beneficii serviciu

A oferi apa zilnic angajatilor sau vizitatorilor este o necesitate pentru orice tip de firma. Cu sistemul Cumpana Business si cu ajutorul specialistilor nostri va puteti eficientiza managementul stocului de apa.

Mai multe »

14 ani de Cumpana

Suntem prima companie din Romania, care, in 1999, introducea pentru prima data serviciul de livrare a apei in sistem water cooler. Am ales sa lansam acest serviciu nou pe piata noastra pentru ca am avut un deziderat foarte clar: sa sustinem sectorul de business din Romania solutionand profesionist o nevoie stringenta: hidratarea zilnica a tuturor angajatilor unei companii. Astfel, s-a nascut “sistemul Cumpana Business” ce aducea cu sine inca doua ingrediente importante pentru cresterea succesului unui business: eficienta si modernitate. Acum, dupa 12 ani de experienta, avem stiinta, resursele si logistica de a ne adapta si de a raspunde necesitatilor oricarui tip de business.