Multifunctionalitatea, confortul si utilitatea poarta un nume: “sistemul Cumpana” pentru o hidratare constanta.

Cine suntem

Cine suntem

Fii cel mai bun

Am aparut in 1999 si suntem prima companie ce a introdus pe piata romaneasca serviciul de livrarea a apei pure de izvor in sistem water cooler. Initial, serviciul nostru s-a adresat segmentului de business, pentru ca raspundea perfect unei nevoi esentiale: asigurarea constanta de apa pura si proaspata pentru angajatii si vizitatorii oricarui tip de companie.

Livrarea gratuita si prompta a apei, ofertele personalizate in functie de nevoile acestora, eficienta si confortul dat de o gama larga de dozatoare, responsabilitatea fata de calitatea apei de izvor si fata de reglementarile in domeniul sigurantei alimentare, garantarea serviciilor conexe (service, igienizare), respectul fata de parteneriatul cu toti clientii nostri au facut ca “sistemul Cumpana” sa se bucure de succes si sa se extinda rapid la nivel national. Astazi, il vedeti prezent nu numai in companii, ci si in scoli, institutii, centre comerciale etc.


12 ani Cumpana

12 ani Cumpana

Deschiderea si atentia fata de clientii nostri ne-au ajutat sa aflam o parte din dorintele si nevoile personale ale acestora. Drept urmare, in 2008 am creat Cumpana Acasa, un serviciu special dedicat consumatorilor casnici, ce vine in intampinarea dezideratelor lor: economie de timp si efort, confort in intimitate si cat mai multa relaxare in timpul liber. Cumpana Acasa este un serviciu perfect pentru cei ce considera ca o viata moderna trebuie sa fie, in primul rand, o viata sanatoasa. In esenta, este un serviciu practic, util si necostisitor ce asigura hidratarea constanta a intregii familii. Dozatoarele au un design modern adaptat la spatiul dvs, iar multifunctionalitate lor va ofera diverse optiuni: va satisfac cu usurinta setea de un pahar de apa rece de izvor sau pofta de ceai, ciocolata calda sau chiar supa instant.


Lucram pentru oameni si vrem ca serviciul nostru sa aduca o contributie pozitiva in viata lor. Stim ca purtam o maxima responsabilitate fata de sanatatea lor, de aceea tinem ca produsele si serviciile noastre sa fie de maxima calitate si conforme cu standardele internationale. Acest lucru este atestat si de calitatea de membru a WE® (Watercoolers Europe), asociatie internationala ce garanteaza respectarea celor mai inalte standarde de calitate a apei si serviciului de aprovizionare cu apa in sistem water cooler.