Multifunctionalitatea, confortul si utilitatea poarta un nume: “sistemul Cumpana” pentru o hidratare constanta.


Livrarea apei

Livrare

Oferim un serviciu complet

Livrarea apei se face gratuit si prompt.


Noi nu semnam contracte. Noi construim parteneriate bazate pe incredere si respect, de aceea livrarea apei Cumpana se face gratuit, mereu rapid si prompt, in 24h de la lansarea comenzii sau conform calendarului stabilit impreuna cu clientul nostru.

Left
Right
Apa este imbuteliata si livrata in conditii igienice.

Dupa 12 ani de activitate, detinem, la nivel national, resursele si logistica necesare de a livra apa la timp si in conditii de siguranta igienica. Apa este livrata in recipiente sigilate si este transportata cu masini speciale.

Este datoria noastra sa nu ramaneti fara apa.

Echipele noastre de vanzari si livrari poarta responsabilitatea unei estimari corecte a nevoilor dumneavoastra de apa si de management al stocului optim de apa, astfel incat fie ca dati dumeavoastra comanda, fie ca sunteti intr-o ruta planificata, sa aveti in permanenta apa.Igenizare

Igenizare


Consumul apei la dozator este unul extrem de igienic.
Igienizarea se face cu ozon, cel mai puternic dezinfectant.

Igienizarea dozatorului se face la locul de amplasament al acestuia de catre personalul special instruit al Cumpana si este, in esenta, un procedeu de dezinfectie cu ozon. Serviciile Cumpana sunt unele responsabile fata de sanatatea oamenilor, de aceea alegerea ozonului este cea mai buna solutie, ozonul fiind cel mai puternic oxidant si dezinfectant ce distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii sau virusi nocivi organismului.

Left
Right
Igenizare

Total Clean


“Total clean” – tehnica completa si profesionista de curatare si dezinfectare a dozatorului.

“Total clean” este un serviciu recomandat de Cumpana clientilor sai, ce consta in curatarea si dezinfectarea completa a dozatorului, atat la interior, cat si la exterior. Aceasta procedura se aplica numai in atelierul specializat in intretinerea si reparatia dozatoarelor. Este o tehnica de curatare complexa ce se face cu detergent si dezinfectanti industriali profesionali, ce au doua efecte majore: inlaturarea calcarului, impuritatilor si biofilmului din bazinele de apa si din furtune si dezinfectarea bacteriologica (NTG-uri, bacterii coliforme, Pseudomonas aeroginosa, Streptococi fecali etc).

  • Atat igienizarea, cat si tehnica “Total clean” sunt necesare si utile deoarece, de-a lungul timpului, in bazinele dozatorului se pot acumula impuritati, bacterii si calcar ce afecteaza calitatea apei imbuteliate.Service

Service

Deplasarea la sediul/resedinta clientului este gratuita.

Cumpana detine un departament specializat in repararea si intretinerea dozatoarelor, ce rezolva orice tip de defectiune. In astfel de situatii, deplasarea se face gratuit la sediul/resedinta clientului nostru, iar interventia se face rapid si eficient.


Pe durata service-ului primiti un alt dozator.

In cazul in care reparatia nu se poate efectua pe loc, primiti un alt dozator pe durata service-ului, pentru a nu fi privati de utilitatea si functionalitatea acestuia.

Service gratuit.

Service-ul este gratuit pe perioada contractului pentru dozatoarele proprietatea noastra si pe perioada garantiei pentru clientii ce cumpara dozatorul si contra cost dupa expirarea perioadei de garantie pentru dozatoarele cumparate sau in situatia in care defectiunea este cauzata de o utilizare gresita a dozatorului.