Aparate vending cafea – Cumpana
Vending Cafea

Aparate vending cafea

Cafeaua este acel “ceva” de care nu te poti lipsi indiferent de situatie, deoarece ajuta la imbunatatirea performantei la locul de munca, stimuleaza interactiunea cu persoanele din jur si invioreaza atmosfera. Inchirierea unui automat pentru cafea si bauturi calde va fi intotdeauna reteta succesului in mentinerea unui nivel inalt de productivitate dar si a unei energii pozitive in randul angajatilor dvs., mai ales in momentele in care acestia ar putea avea nevoie de un anumit tip de stimulare pentru a trece de momentele solicitante de pe parcursul zilei.

Doriti o oferta personalizata?
Ne puteti contacta aici!

Automat cafea NECTA CANTOBLUE

Automat cafea NECTA CANTOBLUE

Acest tip de automat foloseste capsule si cafea boabe LAVAZZA. Are un numar de 20 selectii printre care gasim espresso, cafea lunga, cafea cu lapte cappuccino, latte macchiato, etc. Automatul poate fi alimentat cu bidon de apa Cumpana sau de la reteaua publica, iar autonomia lui este de 650 bauturi.

Automat cafea NECTA CONCERTO

Automat cafea NECTA CONCERTO

Aparate cu dimensiuni reduse pentru optimizarea spatiului, design elegant si gama vasta de optiuni pentru bauturi calde si reci. Aceste modele incorporeaza tehnologia espresso Z4000 si espresso dublu, precum si posibilitatea instalarii a pana la 3 sisteme diferite de plata. Capacitatea aparatului este de 500 bauturi si un maximum de 16 selectii.

Automat cafea EUROPA PRO

Automat cafea EUROPA PRO

Sunt aparate dedicate spatiilor generoase, permit alegerea gramajului de cafea (8-12 gr) si ofera un maximum de 16 selectii.