Aparate vending snacks & drinks – Cumpana
Vending Snacks & Drinks

Aparate vending snacks & drinks

Timpul alocat deplasarilor pentru a cumpara cafea sau gustari are ca efect secundar miliarde de ore de productivitate pierduta anual. Gustarile sunt necesare organismului uman pentru a mentine echilibrul concentratiei de zahar din sange iar o gustare sanatoasa poate inlocui cu succes o masa de pranz, pentru a face fata cu brio sarcinilor de lucru atunci cand activitatea angajatilor este consumatoare de energie.

Oferiti-le angajatilor gustari proaspete!
Ne puteti contacta aici!

Automat VENDO G-SNACK

Automat VENDO G-SNACK

Aparate revolutionare cu tehnologie si design modern si sistem de racire incorporat. Indiferent de tipul de aparat ales, beneficiati de o vitrina spatioasa si luminata, afisaj electronic iluminat si intuitiv si sistem facil de blocare a usilor. Dimensiunile, numarul de rafturi, greutatea si caracteristicile aparatelor difera in functie de necesarul lunar.

Automat VENDO G-DRINK

Automat VENDO G-DRINK

Sisteme G-Drink in permanenta evolutie, aceste aparate vor surprinde prin design si tehnologie. Au o vitrina spatioasa si luminoasa si un afisaj electronic iluminat si intuitiv care ofera vizibilitate ridicata in locuri slab luminate. Dimensiunile, numarul de rafturi, greutatea si caracteristicile aparatelor difera in functie de necesarul lunar.