Vending – Cumpana
Vending by Cumpana

Mobilitate. Diversitate. Eficienta. 24/24, 365 zile.

Vending (automate de cafea, sucuri si sandvich-uri)

Ne diferentiem de alti furnizori prin atentia la detalii si calitatea produselor si serviciilor oferite si punem la dispozitie clientilor nostri una dintre cele mai fiabile si simple solutii pentru business-ul acestora: aparate vending pentru snacks-uri si bauturi dar si aparate vending pentru cafea, alimentate cu apa Cumpana.

In functie de locul de amplasare, numarul de angajati sau vizitatori, oferim variante personalizate de inchiriere la preturi accesibile pentru orice tip de afacere. Mai mult, va oferim posibilitatea de a personaliza aspectul acestor aparate prin promovarea produselor sau serviciilor dvs!

Sisteme de plata coffee & snacks & drinks

Aparatele de vending oferite de Cumpana beneficiaza de modalitati multiple de plata: prin card bancar, bancnote, monede sau carduri de fidelitate. Puteti alege dintr-o vasta gama de sisteme de plata:

Validator de monede fara rest
Validator de monede cu rest
Cititor de bancnote
Chei sau carduri magnetice

credit card

Indiferent de tipul de sistem de plata preferat, puteti gestiona mai bine vanzarile cash si cashless, prin realizarea conexiunii cu validatoarele de bancnote si acceptatoarele de monede cu sau fara rest sau, pentru cei care au nevoie de inalta performanta, prin conectarea la automatele vending care opereaza utilizand protocolul MDB.

Avantajele Cumpana

Ocoliti costurile cu achizitia!

…deoarece aparatele tip vending au costuri de achizitie foarte ridicate, sume care ajung sa fie blocate in cazul achizitionarii unor bunuri de inventar in loc sa fie investite in dezvoltarea afacerii dvs.!

Eliminati costurile cu aprovizionarea!

…nu trebuie sa delegati un angajat sa faca aprovizionarea. Acesta va pierde timp pretios pe care il poate folosi eficient in rezolvarea unor sarcini de lucru profitabile. La inchiriere, aprovizionarea aparatelor cade in sarcina colegilor nostri!

Intretinerea este grija noastra!

…ne asiguram ca aparatul este curatat si intretinut corespunzator. Astfel, indiferent de situatie, veti avea intotdeauna un partener de incredere la care puteti apela!