Natura si Energie! – Cumpana
Abonamente Cafea Cumpana

Natura si Energie!

Pentru Cumpana, diversificarea permanenta a serviciilor si produselor este modalitatea prin care noi raspundem cerintelor clientilor nostri.

Deschiderea si atentia fata de dorintele si asteptarilor acestora au adus in portofoliul companiei doua marci de renume pe piata consumatorilor de cafea.

Coffee Logo
Coffee Logo

Deoarece gusturile difera si fiecare dintre noi prefera o alta aroma, putem oferi o gama bogata in sortimente de cafea pornind de la boabe prajite sau macinate si pana la capsule espresso sau decofeinizata.

Prin cele doua marci italiene, Cumpana acopera toate variantele de cafea, reusind sa satisfaca pana si cele mai riguroase gusturi, pasiuni sau obiceiuri.

Coffee Logo

Espresso, asa cum il stim astazi, are originea la inceputul secolului 20. In 1901, Luigi Bezzera a produs primul aparat de cafea espresso.

Cultura cafelei de origine italiana a evoluat in timp astfel incat un espresso poate fi acum savurat in diferite contexte: la un bar dimineata sau intr-o cafenea, pe trotuar in timp ce vorbesti cu prietenii pe chat sau la birou. Dar un espresso inseamna, de asemenea, o pauza sau un moment de relaxare in confortul propriei locuinte.

Kimbo este compania fondata de fratii Rubino in 1963, denumirea evocand terenurile exotice in care sunt cultivate boabe de cafea. Marca lor a devenit cunoscuta mai intai in Italia iar apoi in intreaga lume, sub numele de Kimbo.

Istoria Kimbo incepe cu mai bine de 50 de ani in urma, in Napoli - Italia, cu momentul in care cei trei frati: Francesco, Gerardo si Elio Rubino deschid o mica prajitorie pentru boabele de cafea. Afacerea lor a fost initial la nivel de familie insa cu trecerea timpului si datorita cresterii in ritm rapid, compania s-a dezvoltat si la nivel global.

Cafeaua a devenit faimoasa nu doar in Italia dar si in intreaga lume. Astazi, Kimbo ocupa pozitia secunda in topul cafelelor macinate din Italia.

Solicitati aici o oferta personalizata!

Abonamente capsule Kimbo

Abonamente capsule Kimbo

Abonamente boabe Kimbo

Abonamente boabe Kimbo

Accesorii cafea

Accesorii cafea

Coffee Logo

Arta de a combina gusturi de origini diferite este cel mai bine definita de Luigi Lavazza, pionier in aceasta industrie. Prin viziunea sa unica, el ne inspira astazi cu una dintre cele mai echilibrate si savuroase cafele din lume.

Pentru o experienta a gustului bogat si echilibrat Lavazza, Cumpana recomanda Lavazza Blue si Lavazza FIRMA, doua dintre cele mai apreciate cafele de brand Lavazza. Alaturi de acestea, oferim si alte sortimente de Lavazza Boabe, pentru ca fiecare ceasca sa isi gaseasca partenerul potrivit.

Pentru eliberarea gustului perfect, Cumpana pune la dispozitia clientilor sai noile espressoare Lavazza: elegante si indraznete in design, performante si fiabile, aparatele incorporeaza tehnologii de top care pun in valoare fiecare moment al zilei.

Solicitati aici o oferta personalizata!

Abonamente capsule Lavazza

Abonamente capsule Lavazza

Abonamente boabe Lavazza

Abonamente boabe Lavazza

Accesorii Cafea

Accesorii Cafea