Cine suntem – Cumpana
Cine suntem

Companie cu 100% capital romanesc, Cumpana a fost infiintata in 1993 din dorinta de a aduce mai aproape de oameni prospetimea apei de izvor.

Initial, serviciile Cumpana s-au adresat doar segmentului de business, ca raspuns la cerintele existente: furnizarea constanta de apa proaspata, pura, pentru angajatii si vizitatorii oricarui tip de companie. Prin serviciile de livrare, ofertele personalizate, garantarea calitatii apei de izvor dar si a serviciilor conexe (service, igienizare), prin dezvoltarea de parteneriate cu toti clientii companiei, “sistemul Cumpana” s-a bucurat de succes, compania crescand rapid printr-o extindere accelerata la nivel national.

Parteneriatele pe termen lung construite alaturi de clientii sai, dar si experienta vasta a echipei sale de management, sunt stalpii de baza ai succesului de care se bucura astazi Cumpana si care se traduce prin detinerea unei cote de piata de aproximativ 30%, compania fiind cel de-al doilea mare jucator pe piata romaneasca de profil.

Cu un know-how de peste 25 de ani, produsele si serviciile Cumpana sunt imbunatatite continuu prin alinierea la cele mai exigente cerinte de calitate, dar si prin aderarea la cele mai noi tendinte ale pietei.

Pionieri pe piata locala in livrarea apei naturale de izvor si a sistemelor tip watercooler, Cumpana se pozitioneaza astazi ca un furnizor de incredere pentru orice tip de afacere si este prezenta zilnic nu doar in companii ci si pe mesele consumatorilor casnici, in scoli, institutii, centre comerciale.

Ne desfasuram activitatea cu si pentru oameni, iar prin serviciile si produsele oferite dorim sa aducem o contributie pozitiva in viata lor. Stiind ca purtam o maxima responsabilitate fata de sanatatea clientilor nostri, ne asiguram in permanenta de mentinerea calitatii produselor si serviciilor noastre, in conformitate cu cele mai recente standarde internationale.

Acest lucru este atestat si de calitatea de membru a WE® (Watercoolers Europe), asociatie de talie internationala ce garanteaza respectarea celor mai inalte standarde de calitate a apei si serviciului de aprovizionare cu apa in sistem watercooler.

In calitate de furnizori ai Casei Regale a Romaniei, distinctie primita luna Aprilie 2017, ne-am reiterat angajamentul de a imbunatati permanent calitatea produselor noastre, ca semn de recunostinta fata de consumatorii apei Cumpana.

Valori

Evolutia constanta a companiei implica oamenii si responsabilitatea pe care o avem pentru ei. De aceea, increderea, responsabilitatea si excelenta sunt valorile care ne motiveaza si ne inspira sa fim mai buni, mai rigurosi, mai generosi.

Incredere

Increderea este esentiala pentru orice relatie, atat personala cat si profesionala. Increderea se construieste cu autenticitate si transparenta, cu integritate si pasiune pentru calitate, in toate aspectele sale.

Responsabilitate

Ne asumam angajamentele, actiunile si rezultatele, dar in aceeasi masura intelegem sa fim responsabili si din punct de vedere social, sa nu facem niciodată compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Excelenta

Excelenta vine din practica, din concentrarea eforturilor pe termen lung, in directia imbunatatirii permanente a produselor, serviciilor si relatiei cu clientii nostri, directie care poate genera valoare in compania noastra, dar si in societate.