Apa de izvor, plata, usor alcalina, pentru fiecare zi. – Cumpana
Apa Cumpana

Apa plata de izvor, usor alcalina, pentru fiecare zi si intreaga familie.

Apa de izvor, plata, usor alcalina, pentru fiecare zi.

Apa Cumpana este extrasa de la mare adancime - 210 m - din cadrul natural al padurii Vulpachi-Lipoveanca si al panzei freatice Timis. Puritatea apei este mentinuta datorita filtrarii facute natural de straturile geologice succesive, pe care le strabate pana la punctul de colectare.

Apa Cumpana este apreciata de consumatori ca fiind una dintre cele mai bune ape de izvor din Romania. Fiind microbiologic pura, nu intervenim cu nimic asupra calitatii: nu este tratata cu clor sau alte substante chimice, nu contine conservanti sau dezinfectanti, nu este osmozata si nu este carbonatata. Prin certificarea HACCP, sistemul de imbuteliere este garantat din punct de vedere al sigurantei alimentare.

Pentru un rezultat mai bun in urma curatarii si pentru a imbunatati modul de pastrare a apei, bidoanele sunt fabricate din TRITAN (material rezistent la temperaturi inalte, folosit si la fabricarea biberoanelor pentru bebelusi) sau POLICARBONAT si inainte de reumplere fiecare bidon este supus unui proces complex de igienizare si sterilizare.

Drinking Cumpana water

Cu un raport echilibrat de minerale si un pH de peste 8 unitati, apa Cumpana este o apa de izvor de care poti beneficia in oricare moment al zilei. Apa Cumpana are un continut echilibrat de minerale:

calciu (34,5 mg/l)
sodiu (120,5 mg/l)
potasiu (0,63 mg/l)

Prin intermediul serviciului de livrare a apei de izvor in sisteme watercooler, Cumpana ofera plus valoare si eficienta economica, pentru un business de succes. Apa Cumpana poate fi livrata in recipienti returnabili de 11 l sau 19 l.

Sistemul de imbuteliere

Apa Cumpana este imbuteliata in 3 centre locale, aflate in Cizer (Salaj), Sacosu Turcesc (Timis) si Stefanesti (Ilfov). Din aceste centre, apa este distribuita la nivel national cu ajutorul celor peste 250 de autoutilitare din flota proprie.

Alaturi de cele peste 30.000 de dozatoare tip watercooler, apa Cumpana ajunge zilnic la peste 17.000 de clienti activi, indiferent de locatia acestora.

Imbuteliere Apa Cumpana
Imbuteliere Apa Cumpana

Fiecare centru de imbuteliere beneficiaza de aparatura ultramoderna, este certificat din punct de vedere al calitatii, sigurantei alimentului, sigurantei mediului inconjurator, sigurantei si sanatatii la locul de munca si incorporeaza o zona dedicata operatiilor de igienizare.

In toate cele trei locatii, procesele de extractie, imbuteliere, transport si livrare pastreaza pe deplin naturaletea apei filtrate de straturile geologice succesive. La continutul natural al apei nu se adauga clor, substante chimice sau conservanti. Este o apa romaneasca, disponibila pe scara larga, care nu contine substante chimice sau bactericide, fiind recomandata tuturor persoanelor.

Imbuteliere Apa Cumpana