Politica de Livrare – Cumpana

Acum preluam comenzile dumneavoastră direct pe WhatsApp la numărul de telefon 0792.77.22.77

Politica de Livrare

Conditii si modalitati de livrare pentru produsele vandute pe www.cumpana.ro

Livrare standard

Pentru produsele vandute prin intermediul www.cumpana.ro, taxa de livrare este unica indiferent de regiune sau zona si se aplica tuturor produselor, cu exceptia ofertelor unde este mentionata conditia de Livrare gratuita.

In cazul unei comenzi cu mai multe tipuri de produse, taxa de livrare se aplica o singura data, indiferent de valoarea comenzii.

Taxa de livrare va fi vizibila in cos dupa introducerea informatiilor de livrare si apasarea butonului “Continua la expediere”.

In cazul in care comanda include atat produse cu oferte tip Livrare Gratuita cat si produse care nu sunt incluse in oferte, taxa de livrare afisata este aferenta produselor pentru care se taxeaza serviciile de livrare.

Planificare livrari

Planificarea livrarilor se realizeaza in ordinea comenzilor primite si in functie de zona/judet.

Serviciul de livrare este disponibil pe tot teritoriul tarii, insa intervalele difera in functie de zona.

Orice solicitare de retur pentru produsele cumparate trebuie transmisa la comenzi@cumpana.ro


Modificare sau anulare comanda

Cumpana ofera posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari. Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 021.9224 sau la comenzi@cumpana.ro. Colegii nostri vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda in timp util!