Igienizare – Cumpana
Igienizare

Igienizare

Lucram pentru oameni si vrem ca serviciile noastre sa aduca o contributie pozitiva in viata lor. Stim ca purtam o maxima responsabilitate fata de sanatatea lor, motiv pentru care produsele si serviciile noastre sunt la nivelul de calitate si conformitate cu standardele internationale.

Igienizarea recipientilor

Igienizarea recipientilor

Recipientii sunt sterilizati prin cea mai eficienta metoda de igienizare: tratamentul cu Ozon. Fiind un produs 100% ecologic care omoara virusii sau bacteriile, mucegaiul si alti patogeni, procedeul de igienizare este unul prietenos cu natura si nu polueaza mediul inconjurator.

Recipientii sunt sterilizati inainte de fiecare reumplere, direct pe linia de productie.

Igienizarea dozatoarelor

Igienizarea dozatoarelor

Igienizarea dozatoarelor se poate face la locul de amplasament al acestora sau la unul din sediile companiei, contra cost.

Total Clean

Total clean este un serviciu complex dedicat dozatoarelor si include curatarea si dezinfectarea completa a acestora, atat la interior, cat si la exterior.

Este o tehnica de curatare complexa pentru care sunt folositi detergenti si dezinfectanti industriali profesionali care actioneaza pe doua planuri:

Total Clean
  1. inlaturarea calcarului, impuritatilor si biofilmului din bazinele de apa si din furtune
  2. dezinfectarea bacteriologica (bacterii coliforme, Pseudomonas aeroginosa, Streptococi fecali etc).

Total Clean este o procedura de care beneficiaza, fara exceptie, fiecare aparat inainte de a fi trimis la client. Serviciul este oferit si contra cost la cererea clientilor.

Intretinere si reparatii

Oferim servicii de intretinere si reparatii contra cost si dupa expirarea perioadei de garantie pentru aparatele aflate in proprietatea dvs. Tot contra cost sunt si reparatiile necesare in situatia in care defectiunea este cauzata de o utilizare gresita a aparatelor.