Regulament promotie "Oferte de Craciun" – Cumpana

Regulament promotie "Oferte de Craciun"

Regulament Promotie "Oferte Craciun"

 

In perioada 16 Decembrie 2022 -  07 Ianuarie 2023, SC Cumpana 1993 SRL va derula campania promotionala “Oferte Craciun”. In cadrul acestei campanii, clientii beneficiaza de reducere la un pachet cu anumite produse comercializate de SC Cumpana 1993 SRL.

 

 1. Organizatorul:

Organizatorul campaniei promotionale este SC Cumpana 1993 SRL, cu sediul social in Alexander Von Humboldt 10, sector 3, Bucuresti, avand codul fiscal RO4264242, denumita in continuare Cumpana 1993.

Prin transmiterea datelor personale pentru a participa la campania promotionala, cumparatorii accepta integral prevederile prezentului regulament.

Pe parcursul derularii campaniei, Cumpana 1993 isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament.

 

 1. .Temeiul legal

 

Campania este organizată în conformitate cu prevederile legislatiei române privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legile privind protectia persoanelor referitor la procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

 1. Dreptul de participare:

La campania promotionala are dreptul sa participe orice persoana juridica sau persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani la data inscrierii in campanie.

 

 1. Durata promotiei si aria de desfasurare:

Campania promotionala se desfasoara in perioada 16 Decembrie 2022 -  07 Ianuarie 2023, pe site-ul www.cumpana.ro.

 

 1. Produse participante:

Produsele participante sunt:

SCAVI & RAY ROSSO AL CIOCCOLATA 0.75L

CEAI EVOLET THE COLLECTION FOREST BERRY TUB PIRA

EVOLET SENSATION CAFEA BOABE BELGIAN PRALINE 200

SCAVI & RAY PROSECCO FRIZZANTE

CEAI EVOLET THE COLLECTION GREEN TEA JASMINE TUB

Cafea Costa Rica Tarrazu EVOLET

CEAI EVOLET THE COLLECTION FRESH MINT TUB PIRAMI

EVOLET SENSATION CAFEA BOABE COLUMBIA MEDELIN 20

 

 

 1. Mecanismul campaniei promotionale: 

Pentru a participa la aceasta promotie clientii trebuie sa cumpere una din cele trei oferte de Craciun publicate pe site-ul www.cumpana.ro.

 

 

 1. Responsabilitate: 

Prin transmiterea datelor personale si de achizitie prin posta sau online, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Organizatorul nu este responsabil pentru neprimirea documentelor transmise prin posta sau pentru neindeplinirea integrala de catre cumparator a conditiilor de participare in campania promotionala.

 1. Limitarea raspunderii

 Organizatorul este îndreptătit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii, precum si a Organizatorului.

 În niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau răspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, rezultate ca urmare a participării la acesta Campanie.

 

 

 1. Prelucrarea datelor personale ale participantilor persoane fizice:

Informatiile inregistrate de Cumpana 1993 in decursul acestei promotii, mai exact datele cu caracter personal furnizate de persoanele fizice in calitate de cumparatori, referitoare la nume, prenume, sex, date de contact si privind bunurile detinute, sunt destinate pentru activitati de reclama, marketing si publicitate si sunt accesate de catre reprezentantii Falcon si de catre administratorul website-ului unde se colecteaza aceste informatii.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul determinand insa imposibilitatea participarii la aceasta promotie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC Cumpana 1993 SRL, cu sediul social in Alexander Von Humboldt 10, sector 3, Bucuresti, avand codul fiscal RO4264242, , sau la adresa de e-mail dpo@cumpana.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, conform legislatiei in vigoare.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

 

 

 

 1. Litigii: 

In cazul unor potentiale conflicte aparute intre organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romane de judecata, Cumpana 1993 alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.

 

 1. Intreruperea campaniei promotionale: 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a pune capat Campaniei promotionale anterior datei de 07 Ianuarie 2023, dar nu inainte de a informa publicul in cazul in care, din motive obiective si independente de vointa si controlul organizatorului, continuarea campaniei promotionale nu ar mai fi posibila. 

 

Intr-un astfel de caz, organizatorul se obliga sa faca mentiunile de informare prin intermediul regulamentului publicat in descrierea produsului si pe site.